За брехню на кордоні - 10-річне ув'язнення

0
1
За брехню на кордоні - 10-річне ув'язнення
У Британії вводять 10-річне ув'язнення за брехню на кордоні.

Громадянам, які прибувають з країн "червоного списку", доведеться заплатити кругленьку суму за карантин у готелі, а якщо спробують приховати звідки прибули, отримають 10 років в'язниці, пише Корреспондент.

У Великій Британії вводять 10-річне ув'язнення для тих, хто на кордоні спробує приховати, що недавно побував в одній з країн "червоного списку". Про свою підтримку таких заходів заявив міністр транспорту Великої Британії Грант Шеппс.

Нові заходи, які набудуть чинності з понеділка, припускають, що жителям Великої Британії та Ірландії, які прибули з 33 країн "червоного списку", доведеться заплатити до 1750 фунтів стерлінгів за карантин протягом 10 днів у готельних номерах, які запропонованих урядом.

Як заходи покарання кожному, хто спробує приховати, що за 10 днів до прибуття перебував у країні "червоного списку", загрожує тюремний термін до 10 років.

"Зараз ми маємо справу з різними варіантами вірусу і не можемо ризикувати на цих завершальних стадіях розгортання вакцинації, адже у нас можуть виникнути труднощі з новими штамами", - сказав Шеппс.

"І тому ми вважаємо заходи,такі як тюремне ув'язнення за брехню про те, що перебував в одній з країн "червоного списку", доречними", - додав він.

Міністр зазначив, що зараз в країну щодня прибувають від 16 до 20 тисяч осіб - це на 95% менше від рівня минулого року. З країн "червоного списку" прибуває менш як 1000 осіб на день.

"До наступного тижня, коли людям доведеться заплатити за це 1750 фунтів стерлінгів на додаток до їхніх витрат на дорогу, я думаю, ми виявимо, що цифри насправді досить невеликі", - додав Шеппс.

За його словами, уряд має в своєму розпорядженні більш як 5 000 готельних номерів, доступних для карантину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні