На Волині у двох ОТГ посилили карантин через спалах коронавірусу

0
9
На Волині у двох ОТГ посилили карантин через спалах коронавірусу
На Ратнівщині на території Забродівської та Велимченської ОТГ ввели додаткові посилені карантинні заходи.

Таке рішення ухвалили на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуаці під керівництвом голови районної державної адміністрації Володимира Рудика 12 червня, інформують на сайті Ратнівської РДА.

Про епідеміологічну ситуацію на території району та запровадження протиепідеміологічних заходів, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 та хід виконання рішень комісії від 05.06.2020 року доповіли завідувач Камінь-Каширського міжрайонного відділу ДУ «Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України Галина Кузнєцова, директор комунального некомерційного підприємства «Ратнівська районна лікарня» Михайло Бегаль, в.о. директора комунального підприємства підприємства «Ратнівський районний центр медичної допомоги» Людмила Терещук, Забродівський сільський голова Микола Калачук.

На нараді йшлося про те, що спостерігається тенденція до зростання рівня захворюваності на території Забродівської та Велимченської ОТГ. Ратнівський район входить до переліку тих районів, де епідеміологічна ситуація значно погіршується.

Враховуючи оцінку поточної епідеміологічної ситуації та наявність ознак для скасування послаблення протиепідеміологічних заходів, комісія вирішила скасувати на території району з 12 червня 2020 року до прийняття окремого рішення послаблення протиепідеміологічних заходів, визначених Постановою КМУ №392 від 20.05.2020року.

На території Забродівської та Велимченської ОТГ ввели додаткові посилені карантинні заходи, зокрема:

- режим простою в установах соціальної сфери, шкільних, дошкільних навчальних закладах;
- призупинення роботи закладів громадського харчування та релігійних закладів різних конфесій;
- обмеження роботи закладів торгівлі до 18.00 год.;
- припинення виконання рейсів до населених пунктів Мельники-Річицькі, Річиця, Піски-Річицькі, Камінь-Каширський, Велимче, Датинь, Запілля;
- встановлення карантинних постів з 8.00 по 18.00 на території Річицького старостинського округу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні