Фірма депутата сільради майже за 4 мільйони відремонтує доріжки у центральному парку Луцька

0
2
Фірма депутата сільради майже за 4 мільйони відремонтує доріжки у центральному парку Луцька
Відремонтувати планують доріжку алеї з фігурами скульптора Миколи Голованя та доріжку на дамбі вздовж річки Стир.

Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради провів два тендери на ці роботи і переможцем обох стало місцеве ТОВ «Бетон Брук Сервіс».

Про це пише Центр журналістських розслідувань "Сила правди".

Інформація про це розміщена у системі публічних закупівель «Prozorro».

Поточний ремонт пішохідної доріжки з алеєю скульптур Миколи Голованя комунальники оцінили у 1 150 000 гривень. На цей тендер подали пропозиції п’ятеро учасників, які активно торгувались на аукціоні, а переможцем стало ТОВ «Бетон Брук Сервіс» із найдешевшою ціною – 849 498 гривень.

Очікувана вартість ремонту доріжки на дамбі вздовж річки Стир становила 3,5 мільйона гривень. На конкурс надійшли пропозиції від двох учасників: ТОВ «Бетон Брук Сервіс» та ПП «Спортелітбуд».

На аукціоні ціни конкурентів не знижувались, в результаті переможцем стало ТОВ «Бетон Брук Сервіс» із ціною – 2 974 989, 50 грн.

Загалом ремонт двох доріжок вартуватиме 3 824 487 гривень. Із підрядником вже уклали договори, якими передбачено надання послуг до кінця 2020 року.

У департаменті житлово-комунального господарства кажуть, що відремонтують доріжку на дамбі вздовж всього парку. На ній зроблять тверде покриття так само як і на алеї зі скульптурами Миколи Голованя. Також на доріжках встановлять освітлення.

За даними з сервісу Clarity project «Бетон Брук Сервіс» із 2016-го до 2020-го року виграв тендерів майже на 137 мільйонів гривень, уклавши 70 угод із замовниками. Найбільше – із Департаментом житлово-комунального господарства Луцької міської ради – 32 угоди.

Засновниками підприємства є депутат Княгининівської об’єднаної територіальної громади під Луцьком Сергій Стрихарчук, який одночасно є й керівником фірми, а також акціонерне товариство «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Інвестор фінанс», керівником якого є відомий місцевий забудовник і ексдепутат Луцької міськради Андрій Разумовський.

Валентина КУЦЬ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні