З бюджету Луцька підприємству позичили майже 3 мільйони

0
6
З бюджету Луцька підприємству позичили майже 3 мільйони
З бюджету Луцька позичили майже 3 мільйони комунальному підприємству «Луцькводоканал».

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив перший заступник міського голови Григорій Недопад.

«На підприємстві «Луцькводоканал» виникла доволі складна ситуація у зв’язку із суттєвим зростанням заборгованості населення за оплату послуг. Адже навіть при повній оплаті заборгованості підприємство вийде лише у нульову рентабельність. А при критичному зростанні боргів в умовах карантину стан підприємства лише погіршується. Тому, враховуючи вкрай складну фінансову ситуацію, Луцькою міською радою оперативно була надана безвідсоткова позика з міського бюджету підприємству «Луцькводоканал» у сумі близько 3 млн грн», – йдеться у дописі.

Зі слів посадовця, така позика необхідна для місячної закупівлі енергоресурсів. Вона дозволить стабілізувати і забезпечити роботу всього енергетичного обладнання на певний період.

«По завершенні карантину КП «Луцькводоканал» посилить роботу із боржниками, аби втримати підприємство «на плаву» і продовжувати надання цілодобового і безперебійного водопостачання та водовідведення для Луцька і найближчих навколишніх сіл», – додав Недопад.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні