Весь Луцьк з 1 вересня залишиться без гарячої води: що сталося

1
Весь Луцьк з 1 вересня залишиться без гарячої води: що сталося
Від ранку 1 вересня державне комунальне підприємство «Луцьктепло» припинить надання послуги з постачання гарячої води. Гаряче водопостачання буде відсутнє, допоки не врегулюються організаційні труднощі, викликані змінами щодо розрахунків.

Про це на пресконференції розповів директор державного комунального підприємства «Луцьктепло» Іван Скорупський, пише Суспільне.

Йдеться про постанову Кабінету Міністрів України, згідно з якою введений новий механізм розрахунків теплопостачальними підприємствами із постачальником природного газу шляхом автоматичного списання частки надходжень за надані споживачам послуги зі рахунків підприємства.

«Зі свого боку підприємство «Луцьктепло» виконало всі необхідні зобов'язання перед газорозподільчою компанією«, – каже Іван Скорупський.

Також 31 серпня закінчується термін договору на постачання природного газу між ДКП "Луцьктепло" та постачальником, а лімітів газу на наступний місяць не визначено. Своєю чергою підприємство, "Волиньгаз" попередило ДКП "Луцьктепло" про необхідність підготовки газоспоживного обладнання до пломбування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
йопане луцькдупло закрийся і самоліквідуйся раз і назавжди!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні