«Гроші на дрони, а не на бруківку»: у Луцьку люди вийшли на акцію протесту

1
«Гроші на дрони, а не на бруківку»: у Луцьку люди вийшли на акцію протесту
У Луцьку, 27 жовтня відбулися збори ініціативи "Спочатку дрони...". Вона розпочалася о 18:00. Люди тримали плакати із вимогою витрачати гроші на оборону, а не на, бруківку чи ремонти доріг.



«Звертаємось до міського голови, щоб організувати будь-який формат, де прийдуть волонтери, батьки військових, і поставимо питання, щоб нас почули», - сказав організатор акції Сергій Рижков.

На підтримку акції вийшли близько сотні громадян. На мітингу були присутні батьки військових. Також волонтери, громадські активісти та багато небайдужих містян.





Потім один із учасників акції вийшов і запропонував скликати позачергову сесію, та створити групу, яка буде представниками на сесії, щоб громадян почули.

«Кожен день гинуть хлопці, кожен день ллється кров в Україні, а вони роблять бруківки. Які бруківки? Зараз повинно бути гасло «Все для фронту!», «Все для перемоги!». Ніякої бруківки, ніякого розподілу грошей. Розподіл грошей йде, всі добре знають куди зникають кошти з цих бруківок і куди вони йдуть», - сказав активіст.





Учасники акції сказали, що планують зібратися у вівторок, 31 жовтня біля міської ради, де ухвалюють рішення про розподіл бюджетних грошей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото вже дійсно перекладають там де ще вона має нормальний стан. А де дійсно треба щось ремонтувати то стоїть десятиліттями і ніхто нічого не робить. Ну то нехай і стоїть до кращих часів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні