У нардепа Новинського діагностували COVID-19

1
6
У нардепа Новинського діагностували COVID-19
У нардепа Вадима Новинського підтвердили коронавірус.

Про це чиновник повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

"Відповідно до вимог МОЗ провести перевірку контактів людей, у яких виявлено COVID-19, сьогодні пройшов тестування. Після здачі аналізів тест на коронавірус дав позитивний результат. Мій стан в нормі, я не відчуваю ніяких симптомів захворювання, температура 36,8. Комп'ютерна томографія легень не визначила відхилень від норми. До повторного тестування лікарі поки обережні у висновках і прогнозах, але порадили кілька днів провести в стаціонарі під їх наглядом. Щоб уникнути різного роду пересудів і спекуляцій я вирішив оголосити про це сам", – пише Новинський.

Нардеп зазначив, що всі, з ким він контактував останнім часом, також пройдуть тестування.

Як пише "Українська правда", Новинський – "куратор" Херсонської та Миколаївської областей щодо боротьби з коронавірусом.

Крім того Новинський є одним з головних меценатів УПЦ МП, має дуже близькі стосунки з митрополитом Онуфрієм та всім керівництвом цієї церкви. Включно з намісником Києво-Печерської лаври митрополитом Павлом, у якого діагностували COVID-19. Джерела "Української правди" у столичній владі повідомили, що стан митрополита Павла не важкий.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:
До 195 тисяч євро: порахували, скільки коштує облачення настоятеля Києво-Печерської лаври

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
невже носата пройде мимо ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні