Міністр інфраструктури сказав, коли в Україні запустять громадський транспорт

0
5
Міністр інфраструктури сказав, коли в Україні запустять громадський транспорт
Відновлення руху громадського транспорту в Україні здійснюватиметься поступово і з урахуванням динаміки захворювань і смертей від коронавірусу Covid -19.

"У разі позитивної динаміки, зменшення кількості хворих і смертей в результаті коронавірусу, ми будемо поступово зменшувати обмеження", – сказав у ефірі ObozTV міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

Він уточнив, що йдеться про всі види транспорту, включаючи метрополітен.

"Про конкретні терміни говорити дуже передчасно. Точно не раніше, ніж у травні. Я прогнозував би червень-липень", – сказав міністр.

"Все залежить, зокрема, від кожного з нас, наскільки адекватно ми ставимося до обмежень, як ми їх дотримуємося, зокрема самоізоляції, як ми дотримуємося маскового режиму, як не їздимо на вихідні святкувати на шашлики з рідними і близькими, не наражаємо на небезпеку всіх, хто поруч, а робимо це все дистанційно", – наголосив чиновник.

Нагадаємо, під час звернення до українців 3 квітня прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що в кінці квітня українці повернуться на роботу, громадський транспорт запустять, проте карантин для студентів і школярів продовжиться.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні