У районі на Волині коронавірус виявили у сімох медиків

3
3
У районі на Волині коронавірус виявили у сімох медиків
Протягом останньої доби у Горохівському районі коронавірус виявили у сімох людей. Усі вони – медики.

Про це з посиланням на головного лікаря Горохівської центральної районної лікарні Валерія Кобу повідомляє «Район.Горохів».

Усього медпрацівникам зробили 18 тестів ПЛР. З них, як вже відомо, 7 позитивних, а також прийшло чотири негативні результати. У райлікарні очікують решту результатів із Києва.

«Інфіковано сім медичних працівників. Четверо з них з Горохова, решта – з Мар’янівки та Вільхівки. Наші медики перейшли на самоізоляцію. З Берестечківської зони госпіталізовано вчора двох людей у Луцьку обласну інфекційну лікарню», – повідомив головний лікар Горохівської ЦРЛ.

Нагадаємо, загалом у Горохівському районі вже зафіксовано 12 випадків захворювання на коронавірус.

За словами Валерія Коби, зараз десять людей, серед яких двоє діток, перебувають на лікуванні в інфекційному відділенні Горохівської ЦРЛ. У шістьох пацієнтів – пневмонія.

У той же час голова Пустомитівської сільської ради Ярослав Зеленський повідомляє у фейсбуці, що в районі є ще шість підозр на коронавірус і просить дотримуватися карантинних заходів.

«У зв'язку з виявленням захворювання на коронавірус у Горохівському районі (Горохів – 3, Мар'янівка – 1, Старостав – 1, Угів – 1, Вільхівка – 1, під підозрою ще 6 осіб), прохання до всіх СУВОРО ОБМЕЖИТИ перебування без потреби у громадських місцях, на вулицях та магазинах. Пересування лише при нагальній потребі і в засобах індивідуального захисту!» – застерігає сільський голова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
коронавірус поширюється серед медиків. ним вони діляться з іншими по знайомству
Відповісти
ти увидишь что напрасно називают вирус страшним. ти увидиш - он не страшний , я тебе его дарю
Відповісти
Шановна редакція! Незнаю куди писати, всюди видаляють коментарі , мені уже погрожували! В Нововолинську фотограф Софія Левчук проводить фотосесії для малих дітей! В карантин, я почала про це писати, вона мене блокує, на місцевих сайтах і у фб зносять мої пости! У поліції реакції нуль, погрожує зв’язками батька. Висвітліть хоть ви це все!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні