Луцький військовий госпіталь отримав дефіцитні медпрепарати від американців. ФОТО

0
-2
Луцький військовий госпіталь отримав дефіцитні медпрепарати від американців. ФОТО
Американський фонд "Medical Teams International” передав для Луцького військового госпіталю необхідні медичні препарати.

Про це написала на своїй сторінці волонтерка Наталія Ариванюк у фейсбуці.

Жінка пише, що з американським фондом «Medical Teams International” тісно співпрацює громадський діяч Олександр Кізім. Тож він разом із колегою Ігорем Алексєєвим доставив у Луцький військовий госпіталь дорогі препарати. За її словами, подібні медикаменти майже неможливо знайти в Україні.

"Щастить мені на людей, хлопці доставили сучасні, дорогущі медичні препарати, купити які в Україні просто неможливо, а якщо і можливо, то за дуже високу ціну. Вони так необхідні для щоденного використання в реанімації, хірургії.

А це, наприклад, мішки Амбу, біполярні пінцети, степлери, інструменти для лапароскопічних операцій, халати, одноразові покриття, хірургічні рукавички, антисептик, маски, кисневі, хірургічні набори, катетери та ще багато інших сучасних, нових, дорогих, новесеньких розхідників та медичних препаратів. Загалом понад 50 позицій! Ще отримали рубки в реанімацію від благодійного фонду "Серце в долонях", – пише Наталія.

Також зазначає, що значна кількість медпрепаратів потрапила і у Волинську обласну клінічну лікарню, у Луцьку міську та обласну інфекційну лікарні.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні