У Луцьку відбувся благодійний івент Fashion Day. Фоторепортаж

0
0
У Луцьку відбувся благодійний івент Fashion Day. Фоторепортаж
У Луцьку відбувся благодійний івент Fashion Day. Захід організувала модельна агенція Марини Занюк «MZM», щоб зібрати кошти для 53-го батальйону 100-ї бригади Збройних Сил України.





Організатори зібрали 40 571 грн (квитки) і 26 212 грн (банка). Усі кошти підуть на благодійний збір для воїнів, вони потребують переобладнати автівку на прохідну - кейсевак, щоб діставати важкопоранених бійців з важкодоступних місць!







Збирала кошти разом з Мариною Занюк - військова - Ганна Рекретюк (саме для її батальйону проводився збір), яка виступила з сильною промовою та закликала усіх долучатись до благодійних зборів та лав ЗСУ.







Варто зазначити, що глядачі та гості заходу отримали безліч подарунків від партнерів, а це приємний бонус та позитивні емоції від виграшу на розіграші призів який провела ведуча Аліна Жук та ініціаторка благодійного івенту - Марина Занюк.

























Фотограф: Наталія Огей
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні