Не ремонтують, бо внутрішній: ремонт двору у Луцьку «висить» роками

0
0
Не ремонтують, бо внутрішній: ремонт двору у Луцьку «висить» роками
У Луцьку мешканці просять ремонту дороги та влаштування тротуарів прибудинкової території на проспекті Перемоги 25 та 25-а.

Відповідну петицію зареєстрував Адам Богацький 25 березня.

Чоловів розповідає, що ремонт двору "висить" в планах міськради роками. Автор висловлює думку, що коштів на ремонт не виділяють, бо внутрішні двори нікого, крім місцевих мешканців не турбують.

"Вважаємо це дискримінацією в порівнянні з мешканцями дворів, що примикають до центральних вулиць. Дорога у дворі в аварійному стані, служби "103" і "101" вже не в змозі доїхати, відсутні тротуари, автопарковка не вміщає навіть мінімальну кількість авто мешканців (і це при великому закинутому дворищі зі стихійними смітниками)", – йдеться утексті петиції.

Мешканці вимагають включити їхню прибудинкову територію, як аварійну, в план ремонтів дворових територій Луцька на 2020 рік, і якнайшвидше взятись за роботу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні