У Луцьку просять відремонтувати аварійний двір – один з найгірших в місті

0
2
У Луцьку просять відремонтувати аварійний двір – один з найгірших в місті
У Луцьку просять відремонтувати прибудинкову територію у дворі між будинками №9-а на вулиці Захарова та №20-а на вулиці Щусева. Двір в аварійному стані.

Таку петицію зареєстрував Юрій Комзюк 10 лютого.


Чоловік розповідає, прибудикову територію не ремонтували вже багато років. Як результат, двір в аварійному стані – один із найгірших дворів міста Луцька. Інші, навіть старі та давно не ремонтовані прибудинкові території цього району, мають набагато охайніший вигляд.

"Учні ЗОШ №17, які у великій кількості проходять цим двором дорогою до школи і в зворотньому напрямку щодня, а також жителі даних та прилеглих будинків не мають змоги безпечно пересуватись; неможливлений безпечний відпочинок дітей, що тут проживають, скільки навіть автомобілі місцевих автовласників припарковані на тротуарах та газонах у зв'язку із незадовільним станом проїзної частини та катастрофічною недостатністю паркомісць (існуюча стоянка вміщає не більше 5-7 автомобілів при наявній чисельності їх у декілька десятків).

Також автомобілі досить часто припарковані на під'їзній дорозі на територію вищезазначеної школи (даний аварійний в'їзд проходить поблизу дитячого майданчика), що також створює серйозні перешкоди для доступу автотранспорту комунальних служб міста і, навіть, створює небезпеку, унеможлививши доступ спеціального транспорту у випадку НП вже на території вищезазначеного навчального закладу", – такі арґгументи наводить автор звернення.

Нагадаємо, петицію можна підписати впродовж 14 днів. Якщо вона набере не менше 300 голосів, тоді її розглянуть у міській раді.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні