Пропозиції лучан щодо реконструкції Театрального майдану обіцяють взяти до уваги

1
-2
Пропозиції лучан щодо реконструкції Театрального майдану обіцяють взяти до уваги
У Луцьку відбувся круглий стіл на тему «Архітектурне обличчя центру Луцька: між збереженням і оновленням» на якому управлінню містобудування та архітектури Луцької міської ради передали побажання лучан щодо реконструкції Театрального майдану.

Захід відбувся 14 лютого. Його організував Громадянський Рух «СВІДОМІ», засновником якого є Андрій Покровський. Про це пише ІА Конкурент.



Побажання лучан начальнику управління Веніаміну Тузу озвучила депутатка Луцькради Алла Надточій.

Містяни просять аби площа мала тіньові завіси, які захищали б від спеки і дощу, та була гарно освітленою у темну пору доби.



«У нас відбувається багато свят і подій на Театральній площі. Якщо це День Незалежності і День міста, то у цей період яскраво світить сонце і спекотно. У нас немає ні тіньових завіс. У проєктах ми теж їх не бачимо. За кордоном це легко зробити елементарними конструкціями. Також коли ідуть дощі, то можна зробити конструкцію, яка може закриватися і прийматися. Люди ж хочуть прийти і відчувати себе комфортно. Також площа не має достатньо освітлення. Взимку її підсвічує ялинка, а в інші пори року там темно. Хочеться, щоб площа була тим місцем, коди можна прийти і вона сяяла», – озвучила Алла Надточій.

Та попросила взяти ці пропозиції до уваги.



«Це пропозиції від наших лучан і це робиться для всіх нас, тому їх варто врахувати», – підсумувала депутатка Луцькради.

Начальник управління містобудування та архітектури, своєю чергою, подякував за конструктивні пропозиції та пообіцяв їх врахувати при підготовці завдання щодо реконструкції Театрального майдану.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пусти свиню до бюджетних грошей, вона здуріє якщо не вкраде
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні