Ідея Покровського: у Луцьку пропонують зробити вело- та пішу доріжки вздовж Сапалаївки. ВІДЕО

1
-11
Ідея Покровського: у Луцьку пропонують зробити вело- та пішу доріжки вздовж Сапалаївки. ВІДЕО
У Луцьку вздовж річки Сапалаївки хочуть зробити вело- та пішохідну доріжку через усе місто.

Повідомляє Конкурент.

Таку ідею озвучив лідер Громадянського руху “СВІДОМІ” Андрій Покровський.

За його словами, набережна має з'єднати центр Луцька із парком 900-річчя.

“Я хочу спільними зусиллями з міською владою та містянами зробити оцю рекреаційну зону без автотранспорту та загазованості. Я бачив, як такі ідеї реалізовані за кордоном. Там це улюблене місце для проведення часу для громади та мешканців. Це просто краса. Цінуються ті міста, в яких дуже багато зелених зон, де багато простору, де люди можуть проводити час, поєднуючись з природою. І такі речі дають дуже гарний настрій всім мешканцям”, - розповів Андрій Покровський.

На думку "СВІДОМИХ", пандемія коронавірусу дала потужний поштовх розвитку велотранспорту міста, і число велосипедистів у Луцьку значно зросло навіть порівняно з минулорічними показниками. Тому місту варто замислитися над розвитком велосипедної інфраструктури.

Ідея з облаштування пішохідної набережної з велодоріжками, сучасним вуличним освітленням та зонами для відпочинку виникла у лідера команди Андрія Покровського. Рекреаційну прогулянкову зону вздовж луцької річки Сапалаївки Покровський пропонував зробити ще покійному міському голові Миколі Романюку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А скільки при цьому винищать зелених насаджень?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні