Волиняни сплатили до держбюджету 3,4 мільярда гривень податків

0
2
Волиняни сплатили до держбюджету 3,4 мільярда гривень податків
Господарюючі суб’єкти Волині протягом одинадцяти місяців 2019 року сплатили до загального фонду державного бюджету 3 мільярди 373 мільйони гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДПС.

Про це інформує управління моніторингу ризикових операцій та доходів Головного управління ДПС у Волинській області.

Таким чином, внесок волинського бізнесу до державної скарбниці на 553,6 мільйона гривень перевищує аналогічні показники минулого року. Тож в області фіксують ріст надходжень до держбюджету на 19,6 відсотка.

«Завдяки вдосконаленню процесу адміністрування ПДВ та своєчасному реагуванню фахівців ДПС на можливі ризики несплати у звітному періоді до бюджету сплачено 1 мільярд 497 мільйонів гривень податку на додану вартість. Майже 503 мільйони гривень у держскарбниці – це сплачений волинським бізнесом податок на прибуток. Окрім того, із загальної суми сплаченого в області ПДФО до держбюджету надійшло 976 мільйонів гривень податку на додану вартість. Суттєвий ріст надходжень з бюджетоутворюючих платежів, який фіксуємо від початку фінансового року, є показником ефективності роботи волинських податківців у напрямку покращення адміністрування», - зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.

Посадовець підкреслив, завдяки діалогу з сумлінним бізнесом та відповідальній позиції більшості волинських суб’єктів господарювання бюджети усіх рівнів отримують передбачені законом кошти.

«Виконання зобов’язань перед бюджетом – обов’язок кожного порядного бізнесмена та громадянина, передбачений Конституцією України Саме завдяки соціально відповідальним платникам податків кожна держава отримує можливість для розвитку та підвищення якості життя», - підсумував Сергій Кондратюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні