Луцьким школярам, які навчаються за межами міста, просять зберегти пільги в транспорті

0
0
Луцьким школярам, які навчаються за межами міста, просять зберегти пільги в транспорті
Депутат Луцької міськради Богдан Богонос висловив пропозицію передбачити пільговий проїзд в електротранспорті для дітей, які зареєстровані у Луцьку, але навчаються в навколишніх селах.

Про це йшлося під час пленарного засідання 66-ї сесії Луцької міськради 27 листопада, – повідомляє ІА Волинські новини.

У запиті до виконувача повноважень Луцького міського голови Григорія Пустовіта депутат Богдан Богонос повідомив, що виконком своїм рішенням від 6 листопада щодо внесення змін до попереднього рішення «Про вартість проїзду в міському електричному транспорті (тролейбусі)» позбавив права на пільговий проїзд у громадському транспорті учнів та студентів, які зареєстровані та проживають на території міста, але навчаються у навчальних закладах за межами Луцька.

За словами депутата, частина навчаються в закладах за межами міста, зокрема в навколишніх селах.

Аби не позбавляти лучан прав на таку пільгу, депутат закликав змінити рішення виконкому, виклавши один з його пунктів у такій редакції: «Тариф на проїзд для учнів та студентів, що проживають у Луцьку, а також для інших учнів закладів загальної середньої освіти, закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студентів вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації, розташованих на території Луцької міської територіальної громади, – 2 гривні, за наявності учнівського або студентського квитка та відповідного електронного засобу оплати».

Депутати підтримали запит.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні