--> У волинському місті відкрили новий футбольний майданчик. ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У волинському місті відкрили новий футбольний майданчик. ФОТО. ВІДЕО

0
-9
У волинському місті відкрили новий футбольний майданчик. ФОТО. ВІДЕО
Новий спортивний майданчик для міні-футболу футболу зі штучним покриттям розміром 42х22 відкрили у Горохові.

Збудували його за рахунок бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України», повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

На свято відкриття, яке відбулося у четвер, 21 листопада, завітав заступник голови облдержадміністрації Валентин Цьось.

«Вітаю вас із відкриттям такого прекрасного стадіону. Бажаю усім здоров’я та успіхів. А найголовніше – успіхів на спортивній ниві. Знаю, що у вас сьогодні з нагоди свята відбудеться мінітурнір, тому нехай переможе сильніший», – сказав Валентин Цьось, вітаючи присутніх.

Знаходиться футбольне поле біля навчально-виховного комплексу «ЗОШ І-ІІ ст. – гімназія» по вул. Грушевського, 5а в м. Горохів». Загальна кошторисна вартість будівництва – 1 млн 499 тис. гривень. Співфінансування з місцевого бюджету – 750 тис. гривень.

До слова, цьогоріч в області за кошти державної програми Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» збудували 5 спортивних майданчики, які станом на сьогодні вже здані в експлуатацію.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні