--> На Волині шкільний автобус з дітьми врізався у паркан. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині шкільний автобус з дітьми врізався у паркан. ФОТО

0
1
На Волині шкільний автобус з дітьми врізався у паркан. ФОТО
У Любомльському районі поліція з’ясовує обставини автопригоди за участю шкільного автобуса.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Волині.

Вранці в середу, 20 листопада, по 8 годині до Любомльського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі в селі Черемошна Воля шкільний автобус марки «ПАЗ» в’їхав у паркан і дерева. Внаслідок автопригоди ніхто не постраждав.

Поліцейські відразу виїхали на місце події. Правоохоронці попередньо з’ясували, що під час руху 51-річному водієві автобуса раптового стало зле, внаслідок чого він допустив зіткнення транспортного засобу з парканом і деревами. В салоні автобуса перебувало 10 дітей, ніхто із них не постраждав. Нині водія обстежують медики.

Водій автобуса пройшов тест на вміст алкоголю. За його результатами чоловік – тверезий.

Відомості належним чином зареєстровані в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. На водія автомобіля складено адміністративний протокол за ст.124 КУпАП. Йдеться про порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів. Санкція статті передбачає штраф до 425 грн., або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні