У Польщі затримали українця, який вбив двох людей у Чехії

0
6
У Польщі затримали українця, який вбив двох людей у Чехії
На прикордонному переході Корчова-Краковець польські прикордонники затримали українця, який перебував у розшуку на території Євросоюзу за подвійне вбивство в Чехії.

Про це повідомляє "Кореспондент" з посиланням на прес-службу Бещадського прикордонного управління.

Українець був затриманий згідно з Європейським ордером на арешт (EAW) при виїзді з Польщі. Чоловік подорожував на автобусі за маршрутом Прага–Київ. З моменту вчинення злочину до моменту його арешту пройшло близько десяти годин.

Під час дорожніх перевірок співробітники прикордонної служби встановили, що 32-річного українського громадянина розшукують чеські правоохоронці. Інформація з міжнародних пошукових баз свідчила, що його переслідували за вбивство двох осіб, вчинене днем ​​раніше, 17 листопада.

Під час арешту чоловік не чинив опору, хоча і був здивований.

Наразі він залишається в розпорядженні Прземської прокуратури і чекає початку процедури екстрадиції.

Європейський ордер на арешт застосовується з 2004 року. Він видається судовими органами однієї з держав-членів євроспільноти і діє на всій території Європейського Союзу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні