--> У Луцьку відбудеться благодійна акція | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку відбудеться благодійна акція

0
0
У Луцьку відбудеться благодійна акція
Волонтери благодійної акції «Миколай про тебе не забуде!» просять небайдужих лучан допомогти у пошуку діток, які потребують уваги та підтримки.

Пише "Конкурент".

"Цього року ми поставили за мету відшукати та постукати в двері діток, які з різних причин лишаються без уваги святого Миколая та його помічників (або соціальних служб). Ми, волонтери фабрики святого Миколая, помічники Чудотворця у Луцьку, просимо Вас, дорогі лучани, долучитися до акції та допомогти нам у пошуку діток", – йдеться у зверненні.

Зазначається, що шукають дітей з малозабезпечених, багатодітних сімей, дітей-інвалідів, дітей-сиріт, дітей, що лишилися без уваги або з непростою життєвою історією.

Організатори благодійної акції просять повідомляти про такі сім'ї та дітей за телефонами:

керівник акції Юлія: (066)-495-71-79;
координатор Катерина: (095)-013-86-49;
або за електронною адресою: fabryka.svyatoho.mykolaya@gmail.com.
Щоб допомогти фабриці святого Миколая, всі охочі можуть принести іграшки, дитячі книжки, канцтовари, солодощі, продукти харчування, засоби особистої гігієни, підгузки, одяг в Обласну наукову бібліотеку імені Олени Пчілки за адресою: м. Луцьк, вул. Шопена,11.

Збір подарунків відбуватиметься з 1 до 18 грудня з 10:00 до 18:00 за цією ж адресою.

Довідково:

Благодійна акція «Миколай про тебе не забуде!» уже 13-й рік поспіль проходить у місті Луцьк на Фабриці святого Миколая за адресою: м. Луцьк вул. Шопена, 11, 3-ій поверх.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні