На Волинській митниці будуть інші реквізити рахунків

0
16
На Волинській митниці будуть інші реквізити рахунків
У зв'язку з переходом на стандарт IBAN на Волинській митниці змінюють реквізити рахунків.

Зміни у реквізитах рахунків відбудуться 1 жовтня 2019 року. На це платників державного бюджету України звертає увагу Волинська митниця ДФС.

Відповідно до постанови Правління Національного банку України від 28.12.2018 №162 «Про запровадження міжнародного номера банківського рахунку (IBAN) в Україні» тепер номер банківського рахунку буде з 29-ти літерно-цифрових символів. Вони позначатимуть код країни, що для українських фінансових установ – дві великі літери UA, двох цифр контрольного розряду, шестизначного цифрового коду фінансової установи та 19 символів рахунку клієнта.

Нові рахунки для зарахування податків, зборів та інших доходів державного і місцевих бюджетів відповідно до стандартів IBAN наберуть чинності 1 жовтня, проте до 31 жовтня 2019 року діятиме перехідний період. З 1 листопада Волинська митниця ДФС працюватиме за новим стандартом у постійному режимі.

Уточнити реквізити дійсних рахунків у будь-який період можна у розділі «Реквізити рахунків» веб-порталу Державної казначейської служби України можна тут.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні