У скандальному нічному клубі Луцька – надто голосно грає музика

1
2
У скандальному нічному клубі Луцька – надто голосно грає музика
Музика в скандальному нічному клубі Луцька «Mojo Hall», що на Ковельській, заважає тутешнім мешканцям будинків.

Про це стало відомо у вівторок, 10 вересня, на оперативній нараді Луцької міської ради.

Зокрема, директорка департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп’як розповіла, що на службу оперативного реагування надходили неодноразові нарікання мешканців сусідніх будинків на гучну музику. За їх словами, музика в цьому закладі не стихає протягом всієї доби.

До слова, 29 березня управління Держпраці у Волинській області повідомило, що за результатами перевірки в одному із закладів Луцька виявили істотне порушення трудового законодавства – 22 неоформлені працівники.

Мова йшла про розважально-оздоровчий заклад «Mojo Hall», власником якого є відомий луцький ресторатор Роман Хорзов.

Мінімальний штраф за одного неоформленого працівника становить 125 190 гривень. Таким чином, закладу за 22 неоформлені працівники загрожував штраф у розмірі 2,75 мільйона гривень.

Комісія Волинського обласного управління Держпраці, яка мала розглянути справу розважального закладу «Моджо» про 22 неоформлені працівники не відбулася через «відсутність доказів».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Власнику луцького нічного клубу можуть «забути» штраф у три мільйони>

Наещодавно
прокуратура подала апеляційну скаргу на ухвалу судді Луцького міськрайонного суду Волинської області, який 19 серпня не погодив арешт майна закладу.

Підозрюють в незаконних діях щодо будівлі на Ковельській, 16 в Луцьку посадовців Луцької міської ради, а прокурор просив накласти арешт на будівлю.

Волинський апеляційний суд розглянув клопотання прокурора про арешт будівлі на вулиці Ковельській, 16 у Луцьку, де розташований розважальний заклад «Mojo Hall». Як і Луцький міськрайонний суд, Волинський апеляційний суд відхилив клопотання.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Видно у власника отої будівлі впливові зв'язки,тому 22неоформлені працівники це не доказ,суд відхиляє клопотання прокуратури, незрозуміло чим мотивуючи.Містом керує бізнес,а не міська влада!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні