На Волині під час поховання Героя трапився скандал

14
На Волині під час поховання Героя трапився скандал
У селі Гаразджа на Алеї Слави під час поховання Героя Антона Бучка стався конфлікт із прихожанами УПЦ МП. Це трапилося у четвер, 14 вересня.

Про це розповіла волонтерка Вікторія Пруднікова у фейсбуці пише ВСН.

Нагадаємо, 14 вересня у Луцьку прощалися із двома Героями - Віталієм Велічком і Антоном Бучком. Антон - сирота з Луцька. Він воював у 2014 і у 2022-му вже у 14 ОМБр. 4 березня 2022 року Антон Бучко був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини. Під час виконання бойового завдання, пов'язаного із захистом територіальної цілісності та незалежності України, отримав поранення. Герой помер 10 вересня 2023 року під час лікування в КП «Волинський обласний госпіталь для ветеранів війни» Волинської обласної ради». 2 жовтня йому мало виповнитися лише 32 роки.

«Вчора сталася дуже неприємна ситуація на кладовищі. Я думаю, мене сьогодні вся родина іншого загиблого буде дивитися. Вчора приїхав руський патріархат на кладовище. Родина і попи московські виробляли чудеса. Нам довелося чекати з труною, допоки вони відспівають свого Героя. Я дякую нашим українським священникам за терпіння, за мудрість, дякую, що ви настільки витривалі, добрі і справжні християнини. Вчора нам влаштували скандал на кладовищі на Алеї Слави, бо ми українці, а на їхню думку української церкви не має бути, має бути тільки руській патріархат. Вчора ви мене довели до глибини ненависті. Я стояла біля труни сироти, я вчора хоронила ту дитину… Ще такого свавілля воєнкомат не бачив, вчора військові за голову трималися, бо не могли зрозуміти, що робиться. Що ви вчора нам виробляли на кладовищі – в голову не вкладається. Я служу своїй державі 10 рік – хоронимо, привозимо… Але ще такого я не бачила, щоб мене так принижували, щоб мені прихожани московської церкви плювали в спину «О, волонтерка ця з*срана прийшла ховати свого». Я буду йти до влади з пікетами, щоб вас закривали, бо це так не має бути. Я не могла вчора сироту схоронити, бо мені вчора в спину московські прихожани плювали», - сказала обурена волонтерка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Геть москальський сатанат!!!
Відповісти
Московитів геть. Але сама стаття якийсь сумбур, емоційний потік підсвідомості. Що там сталося, чому не дали пизди бабцям?
Відповісти
Треба тих московитив батюшок гнати а ще люди були б свідомі нейшли до них до церкви видно до тих йде в їхню церкву не приходило горе і вони не ховали дітей
Відповісти
Брехня я там був такого небуло.
Відповісти
То турецькі ховали героя, а УПЦ кого? То в нас тепер українці свої і не свої? Отак просто ховали, кинули похорон і почали плюватись на волонтерку? Щось не схоже на правду.
Відповісти
Миколайович
Відповісти
Прозріння має статися і здоровий глузд має бути в розмягшених мозгах людей, насамперед.
Про людську і тим більше релірійну мораль я мовчу.
А ц,я ситуація свідчить про рабську мораль і більше нічого.
Соромно, прикро до болю.
Відповісти
Не стаття а казна що. Що сталося не відомо, але у всьому винні московські попи. Вік брехні і наклепів. Не вір нікому з людей, не бійся людей, не проси в людей - одному Богу вір, Його бійся, і в Ного проси!
Відповісти
Українська Церква це УПЦ!!!
Відповісти
Слава Україні! Героям слава! Україна бореться і переможе! Все буде Україна!
Відповісти
Московити блядські, коли ви вже здохнете!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні