--> Власнику луцького нічного клубу можуть «забути» штраф у три мільйони | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Власнику луцького нічного клубу можуть «забути» штраф у три мільйони

4
-5
Власнику луцького нічного клубу можуть «забути» штраф у три мільйони
Комісія Волинського обласного управління Держпраці, яка мала розглянути справу розважального закладу "Моджо" про 22 неоформлені працівники сьогодні об 11:00, не відбулася через "відсутність доказів".

Про це повідомляє власкор інтернет-видання "Волинь24".

При цьому голова комісії зазначив, що не знає, на яку дату перенесуть розгляд, оскільки це рішення ухвалює заступник начальника, який наразі зайнятий розглядом інших справ.

Нагадаємо, управління Держпраці у Волинській області повідомило на своєму офіційному сайті про виявлення 22 неоформлених працівників у одному з розважальних закладів Луцька. Пізніше стало відомо, що мова йде про "Mojo Hall", власником якого є відомий ресторатор Роман Хорзов. Власнику закладу загрожує штраф розміром майже 3 мільйони гривень.

Напередодні розгляду справи комісією управління Держпраці бізнесмен повідомив інтернет-виданню "Волинь24", що жодних офіційних документів за результатами перевірки не отримував.

Інтернет-видання "Волинь24" інформуватиме читачів про подальший перебіг цієї справи.

Передрук заборонено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нагадали про табличку ділення :D
Відповісти
Вже "парішалі".
Відповісти
Повний песець, як вони легко уникають покарання
Відповісти
Домовилися??? Ні ногою в заклад, де працюють невідомо хто, невідомо чи з санітарним книжками, невідомо, чи платять податки, невідомо, у разі проблем із відвідувачами чи теж не "порішають". Стидоба!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні