На Львівщині лучанин забив свого товариша

0
2
На Львівщині лучанин забив свого товариша
На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, причетного до нанесення смертельних травм своєму знайомому. Досудове розслідування триває, затриманому загрожує покарання – від семи до десяти років позбавлення волі.

У Бродівське відділення поліції 25 серпня надійшло повідомлення від медиків місцевої лікарні про пацієнта, у якого було діагностовано, зокрема, «перелом основи черепа, забій головного мозку» та інші тілесні ушкодження.

Поліцейські встановили особу травмованого – ним виявився 27-річний мешканець Волинської області. Також попередньо встановлено, що в одному з сіл Бродівського району між потерпілим та його знайомим, 20-річним мешканцем Луцька, виник конфлікт, під час якого молодший наніс старшому тілесні ушкодження. Зловмисник був затриманий в порядку ст.208 КПК України. Незважаючи на зусилля медиків, 2 вересня травмований помер у лікарні.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України, триває. Зловмиснику загрожує покарання – від семи до десяти років позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні