Став ногами на груди: 35-річний чоловік вбив свого 16-річного брата

0
Став ногами на груди: 35-річний чоловік вбив свого 16-річного брата
Правоохоронці затримали 35-річного чоловіка, підозрюваного у нанесенні смертельних побоїв 16-річному брату. Чоловік ногами став на груди неповнолітнього, від отриманих травм хлопець помер на місці.

Про це повідомили у поліції Львівської області.

Відомо, що 26 лютого, близько 01:00, в одній із квартир на вулиці Гетьмана Мазепи в Червонограді між 35-річним і 16-річним рідними братами виник конфлікт, під час якого старший став ногами на грудну клітку молодшого. Від отриманих травм неповнолітній помер на місці події.

На місці злочину працювали слідчо-оперативна група, оперативники кримінальної поліції, спеціалісти-криміналісти та співробітники інших служб Червоноградського районного відділу поліції.

Правоохоронці затримали 35-річного чоловіка в порядку ст.208 КПК України, слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні