Лучанина засудили на 2 роки за крадіжку на 400 гривень

2
4
Лучанина засудили на 2 роки за крадіжку на 400 гривень
Раніше судимого лучанина засудили за крадіжку в супермаркеті на 400 гривень.

Також суд приєднав до вироку шість місяців невідбутого покарання. Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час судового засідання встановили, що 14 серпня минулого року обвинувачений, перебуваючи в супермаркеті «Наш край», що знаходиться в смт. Торчин Луцького району на вулиці Незалежності, 98, викрав продуктів на суму 404 гривні.

Зазначимо, що обвинувачений визнав свою вину та просив суворо не карати. До слова, обвинувачений є уродженцем Луцька, має на утриманні чотирьох неповнолітніх дітей.

Обговорюючи питання про вид і міру покарання відносно обвинуваченого, суд врахував ступінь тяжкості вчиненого ним злочину, який відноситься до категорії злочину середньої тяжкості, всі обставини справи та дані про особу обвинуваченого.

До обставин, що пом`якшують покарання обвинуваченого суд відносить щире каяття, активне сприяння розкриттю злочину, добровільне відшкодування шкоди. До обставин, що обтяжують покарання, – рецидив злочинів.

Відтак, суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у виді 2 років позбавлення волі, приєднавши невідбуту частину покарання 6 місяців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слава Україні і самому гуманному суду на світі!!!!
Відповісти
А коли будуть судити і давати РЕАЛЬНІ терміни тих хто краде мільйонами!?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні