«Йду в парламент за страховою медициною», – луцький кандидат Дмитро Глазунов

0
-1
«Йду в парламент за страховою медициною», – луцький кандидат Дмитро Глазунов
Мій пріоритет в парламенті – це питання здоров'я людей і впровадження в Україні страхової медицини. Погляньте скільки хворих людей просять допомогу на лікування! Це національна катастрофа. Люди вмирають, бо не мають коштів на лікування в той час, коли політики вирішують, на якій мові писати рецепти. Не може бути в держави вищого пріоритету ніж здоров'я її громадян – це записано в Конституції України ст 3.

15 років тому я заснував ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса», яка працює за принципом страхової медицини. І нехай ВОЛК не ідеальна модель, однак тисячі вилікуваних і обстежених людей, сотні врятованих життів при інфарктах та інсультах – це результат! І при цьому ні копійки з бюджету! Ми це зробили на Волині, зробимо і в Україні.

За 15 років я детально вивчив тематику, і хочу використати свій потенціал в майбутньому парламенті. Для впровадження страхової медицини, щоб люди не побиралися у пошуках коштів на лікування, потрібна політична воля, сміливість і розуміння процесу.

Модель бюджетно-страхова медицина, коли базовий пакет послуг забезпечує держава, решта дофінансовують люди через лікарняні каси, або страхові компанії. Меседж останніх років про те, що гроші йдуть за пацієнтом – це добре, але поки ми бачимо, що пацієнти шукають гроші.

Я – не досвідчений політик, і якщо за роки депутатства я зроблю лише це, і страхова медицина нарешті запрацює 1 люди це відчують на собі, коли ми перестанемо бачити об'яви про збір коштів для онкохворих і дороговартісні операції, я зроблю більше, ніж усі попередні депутати в цьому напрямку разом узяті.

На місцевому рівні перше, що я зроблю на посаді народного депутата, – ініціюю перед Луцькрадою заборону діяльності благодійних організацій і фондів у міських закладах охорони здоров'я і відповідно збір «благодійних внесків». Варіантів як змінити достатньо, і прикладів в Україні вдосталь. Скажімо, в Житомирі такого благодійництва немає. Полтава взагалі заборонила діяльність благодійних організацій в лікувальних закладах.

Але без Вашої підтримки, шановні виборці, я нічого не зроблю. «Україну можемо зробити лише ми самі», – сказав Левко Лук'яненко, який за Україну в таборах і тюрмах провів 27 років.

Тож прошу лучан, членів ВОЛК, а нас до 10 тисяч, підтримати мене на виборах та підтримати ідею впровадження в Україні страхової медицини. А буде здоров'я – буде бажання жити, любити, творити і будувати ту Україну, про яку мріємо.

Дмитро Глазунов, кандидат в народні депутати по Луцьку, округ 22.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні