Кандидат у нардепи від Луцька пропонує загальнонаціональну програму виховання

0
4
Кандидат у нардепи від Луцька пропонує загальнонаціональну програму виховання
Одним із моїх пріоритетів в майбутньому парламенті стане впровадження загальнонаціональної програми виховання, починаючи із сім'ї, садочка та школи. Життєво необхідно підняти власний рівень національної свідомості і виховання. Думаю саме тут заритий корінь усіх наших проблем.

Можна побороти корупцію, підняти країну, стати багатими та успішними. Тільки от людей, з ким можна це робити все меншає. А без підтримки людей нічого не буде! «Україну можемо зробити лише ми самі», — сказав Левко Лук'яненко, який за Україну у таборах і тюрмах провів 27 років. Останнє голосування у ПАРЄ тому свідчення. Що нам заважає зробити Європу тут, в Україні?

На мій погляд «демократія по-українськи», або вседозволеність. Навчити людей основам демократії, а це, в першу чергу, дотримання законів. Законодавчо змусити засоби масової інформації рекламувати з екранів не лотерейки і «пойло», як стати козаком чи гетьманом, а спершу те, як потрібно себе поводити в побуті, громадських місцях, на відпочинку і тп. Навчити людей співіснувати одне з одним, поважати себе і ближнього!

Саме такі речі мають увійти в основу національної політики. Саме з цього почнеться відродження нації!

«Ніщо не зміниться доки не зміняться люди. Дайте людині вирости у свободі. Наповнюйте серце дитини добром. Годуйте молодь ідеалами. Одне слово, не стійте і не кричіть посеред пустелі, а йдіть, йдіть, не стійте. Інакше ніколи не побачите Землі Обітованої - тієї України, про яку ми всі мріємо», — казав Блаженніший Любомир (Гузар).



І головне нам треба стати трішки добрішими, можливо мудрішими, можливо додати ще щось до того набору речей, що робить нас не політиками і депутатами, не патріотами і чиновниками, а просто людьми. Ми українці розумні, красиві, ми великі сини і дочки великої держави. Давайте пам'ятати про це!

Дмитро Глазунов, кандидат у Верховну раду по Луцьку, округ 22
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні