--> Легендарні волиняни у проєкті «Честь маю» благодійного фонду «Рідна Волинь» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Легендарні волиняни у проєкті «Честь маю» благодійного фонду «Рідна Волинь»

0
5
Легендарні волиняни у проєкті «Честь маю» благодійного фонду «Рідна Волинь»
Людина живе доти, доки живуть спогади про неї – це стало лейтмотивом заснування у 2015 році головою благодійного фонду «Рідна Волинь», а нині кандидатом у народні депутати України в окрузі № 22 (Луцьк) Дмитром Глазуновим проєкту «Честь маю».

Проєкт покликаний вшанувати волинян, які стали історією не лише для свого краю, їхні імена закарбовані у Книзі пам’яті України.

Волиняни добре пам’ятають зворушливі вечори пам’яті політика і дипломата Бориса Клімчука, першого директора училища культури та мистецтв Віктора Чебліна, вчителя Іваничівської школи Юрія Лелюкова, який на уроці військової підготовки накрив собою гранату і врятував 26 учнів класу, героїв АТО Андрія Снітка і Рустама Хамраєва, фестиваль пісень В’ячеслава Хурсенка.



У рамках проекту командою благодійного фонду «Рідна Волинь» під керівництвом Дмитра Глазунова видано дві унікальні книги «Борис Клімчук: Я – син волинської землі» і «В’ячеслав Хурсенко «Соколята», які високо оцінені в Україні та за кордоном.



«Реалізація проєкту «Честь маю» підштовхнула мене до законодавчої ініціативи – необхідності впровадження в Україні загальнонаціональної програми виховання, починаючи із сім’ї, садочка, школи. Життєво необхідно підняти власний рівень національної свідомості і виховання, на прикладі життя наших земляків патріотично виховувати наступні покоління», – розмірковує кандидат у народні депутати України у Луцьку, округ № 22, голова БФ «Рідна Волинь» і ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса» Дмитро Глазунов.

Ольга ХОЛОДНА
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні