Дмитро Глазунов подякував лучанам

1
2
Дмитро Глазунов подякував лучанам
Кандидат у народні депутати в окрузі №22 (Луцьк), голова благодійного фонду «Рідна Волинь» і ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса» Дмитро Глазунов висловив вдячність виборцям за підтримку.

Подаємо текст його звернення до лучан.

«Вибори в Луцьку закінчилися, емоції вляглись. Ігор Палиця переміг прогнозовано і заслужено.

Неочікувано багато голосів набрав Сергій Пісачук. Усі учасники виборчих перегонів гідні та показали нормальний результат.

ОКРЕМА ЩИРА подяка моїй тисячі виборців. Ми з Вами без підтримки партій, без жодного бігборда і сітілайта, без фінансового і медіаресурсу, без жодного члена ДВК і спостерігачів, в умовах тотального тиску податкової протягом усього виборчого процесу, через що я змушений був відмовитись навіть від ефіру напередодні виборів на телеканалі «UA: Волинь» «Співбесіда з кандидатами», ми – набрали у Луцьку голосів більше, ніж, скажімо, вся Аграрна партія і «Самопоміч» разом взяті.

Переконаний, що моя передвиборча програма за Вашої підтримки та за підтримки міської громади буде втілена в життя».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хто ще дурний голосуз за тебе
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні