--> Дмитро Глазунов привітав волинян із 75-річчям визволення краю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дмитро Глазунов привітав волинян із 75-річчям визволення краю

0
-3
Дмитро Глазунов привітав волинян із 75-річчям визволення краю
Голова благодійного фонду «Рідна Волинь» і ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса», кандидат у народні депутати в окрузі №22 (Луцьк) Дмитро Глазунов привітав ветеранів Другої світової війни із 75-річчям визволення Волині від нацистських загарбників.

Сьогодні, 19 липня, до офісу фонду «Рідна Волинь» завітали ветерани: полковник Петро Дмитрович Охотін, голова Волинського обласного комітету партизан і підпільників Волині Іван Маркович Глущук та полковник Олексій Тихонович Ліхторович – учасник визволення Волинської області.

Голова «Рідної Волині» Дмитро Глазунов на згадку про цей день подарував ветеранам видану фондом книгу «В’ячеслав Хурсенко «Соколята».

«75 років минуло з дня визволення Волині від нацистських загарбників. Для історії це незначний проміжок часу, а для людства – історія декількох поколінь. І минуле постає перед нами як період величезної стійкості і подвигу нашого народу. А величне ніколи не може бути викреслене з пам'яті. Здоров'я вам, дорогі наші переможці, і низькій уклін», – сказав, звертаючись до ветеранів, голова благодійного фонду «Рідна Волинь» і ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса» Дмитро Глазунов.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні