Піднімалася на гору: у Карпатах травмувалася туристка з Луцька

1
3
Піднімалася на гору: у Карпатах травмувалася туристка з Луцька
У Карпатах під час сходження на гору травмувалася 33-річна туристка з Луцька.

Про це інформує "Правда.іф" з посиланям на Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Так, у п'ятницю, 28 червня, о 17.05 до ОКЦ УДСНС в області надійшло повідомлення про те, що в селі Дземброня Верховинського району одна особа, з групи 2 туристів, що рухались по маршруту на гору Смотрич, отримала травму нижньої кінцівки і не може самостійно пересуватись.

Постраждала - 1986 року народження, жителька міста Луцьк.

"О 17.20 до місця події направлено Верховинське ПРВ (4 чол. 1 тех.) для проведення аварійно-рятувальних робіт. О 18.10 працівники Верховинського ПРВ зустріли потерпілу туристку на г. Смотрич. О 19.50 працівниками Верховинського ПРВ доставлено потерпілу до Верховинської ЦРЛ, стан задовільний", - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нещасна дівчинина щирі співчуття для неї
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні