Нетверезий волинянин викрав «Volkswagen»

0
-5
Нетверезий волинянин викрав «Volkswagen»
Співробітники кримінальної поліції та групи реагування патрульної поліції оперативно встановили місцезнаходження викраденого в місцевого жителя автомобіля «Volkswagen Passat» та причетність до скоєння цього кримінального правопорушення 41-річного жителя Іваничівського району.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі розпочали кримінальне провадження.

У неділю, 9 червня, ввечері до Нововолинського відділу поліції із заявою звернувся 54-річний житель Нововолинська. Він повідомив, що невідома особа викрала його автомобіль «Volkswagen Passat».

Поліцейські оперативно встановили, що незаконне заволодіння транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння скоїв 41-річний волинянин. Викрадений автомобіль поліцейські вилучили та повернуть власнику.

За цим фактом слідчі Нововолинського відділу поліції відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді, зокрема, до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні