Луцька райрада попрощалася з бібліотекою

0
3
Луцька райрада попрощалася з бібліотекою
Центральну районну бібліотеку передадуть у комунальну власність територіальної громади міста Луцька.

Про це стало відомо у середу, 24 квітня, на пленарному засіданні 56-ї сесії Луцької міської ради.

Зокрема, на виконання законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про культуру», враховуючи звернення Луцької районної державної адміністрації Волинської області Центральну районну бібліотеку передадуть у власність територіальної громади м. Луцька.

Нагадаємо, раніше депутати Луцької райради віддали районний будинок культури зі спільної власності територіальних громад району в комунальну власність Луцької міської ради.

У зв'язку з процесом децентралізації влади та створення в Луцькому районі об'єднаних територіальних громад, зважаючи на зменшення обсягу коштів районного бюджету та обмеження фінансування у повному обсязі Центральної районної бібліотеки Луцького виникла потреба у збереженні наявної мережі бібліотечних закладів на території міста Луцька та унеможливленні ліквідації Луцької ЦРБ з наявним людським ресурсом та книжковим фондом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні