--> У луцькій лікарні п'яна дебоширка побила медсестру. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У луцькій лікарні п'яна дебоширка побила медсестру. ФОТО

1
-2
У луцькій лікарні п'яна дебоширка побила медсестру. ФОТО
У луцькій лікарні п'яна відвідувачка побила медсестру.

Про це повідомили на сторінці Луцької міської клінічної лікарні у "Фейсбуці".

Інцидент трапився у ніч на понеділок, 22 квітня. Приблизно о 23 годині швидка медична допомога привезла у приймальне відділення травмованого чоловіка. Після обстеження у нього виявили перелом шийки стегна і направили на лікування у відділення травматології.

Як повідомляють медики, опівночі до хворого прийшли відвідувачі: його жінка з дітьми і двома чоловіками.

"Жінка з криком кинулась до медсестри Альони Мілецької де "поділи" її чоловіка. Медсестра зробила зауваження несподіваним відвідучам поводити себе тихіше і сказала назвати прізвище чоловіка. На що жінка відповіла, що сама знайде його і почала заглядати в кожну палату. Альона Мілецька попросила не турбувати інших хворих. Тоді відвідувачка, від якої було чути запах спиртного, схопила медсестру за волосся та почала бити руками і ногами. Чоловіки спокійно спостерігали збоку. На щастя у відділення повернувся лікар швидкої і забрав дебоширку у приймальне відділення. Зразу ж викликали поліцію і склали протокол про порушення", – йдеться у повідомленні..

"Альона Мілецька до цього часу не може відійти від отриманого стресу. Відвідувачі – чоловіки погрожували їй, щоб забрала заяву. У неї також подряпані руки, бо вона закривала ними обличчя. Ось до чого приводять побутові "розбірки" від яких страждають навколишні. Люди, будьте людьми і поводьте себе адекватно! Від лікарів та медичних сестер залежить одужання ваших рідних і близьких!" – пишуть медики.

Фото на головній – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну вы совсем чокнулись, большинство таких бытовух происходит от алкоголя
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні