Спеціалісти розповіли про ранні ознаки раку

1
-4
Спеціалісти розповіли про ранні ознаки раку
Медики назвали ранні симптоми раку, які можуть вказувати на розвиток онкологічного захворювання.

За словами медиків, хронічна втома або різка втрата ваги можуть бути ознакою раку товстої кишки або лейкемії. При постійному болю, який не вщухає навіть під час лікування препаратами, треба обов'язково звернутися в клініку. Такий біль може вказувати на пухлину головного мозку, яєчника, прямої кишки.

Новоутворення або ущільнення на шкірі, постійну лихоманку, не пов'язану з застудою, можна віднести до ознак раку крові. Також небезпечними сигналами онкологічних захворювань є безпричинний кашель, часте сечовипускання і набряки.

Поява нових і зміна кольору і розміру старих родимок і веснянок може попереджати про рак шкіри. Труднощі при прийомі їжі належать до симптомів онкологічного захворювання шлунка, стравоходу або горла.

Раніше австралійські вчені назвали причини розвитку раку грудей. Найчастіше до них відносять ожиріння і надмірне вживання алкоголю. Крім того, до онкології може призвести вживання гормональних контрацептивів в період передменопаузи протягом більше п'яти років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рак-это чума 21-века к сожалению. Очень страшно,что умирают молодые люди.И не хотят придумать лекарство т.к. это огромный бизнес, там крутятся большие деньги. И никто от этого не застрахован,умирают даже те у кого есть деньги -только с отсрочкой.Бедные умирают сразу,потому что нет денег-нет лечения. Мы боимся с проблемой идти к врачу,у нас на это нет времени, у многих нет финансовой возможности пройти обследование. А когда припечёт, то может уже и поздно быть. Это горькая правда. У меня когда был гемморой,тянула до последнего-бо боялась,стеснялась. А зря. В конце-концов пошла к врачу вс частную клинику. Хороший проктолог Киев принимает тут https://medikom.ua/proktologiya-kiev/ - по итогам скажу больше боялась и накручивала себя,чем это было нужно.Доктор расположил к себе,всё объяснил и рассказал о моей деликатной проблемме,назначил лечение.Побольше таких бы врачей!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні