Як у Нововолинську відзначатимуть Великдень

0
-1
Як у Нововолинську відзначатимуть Великдень
У Нововолинську готуються до відзначення Великодня.

Про підготовку мистецьких заходів йшлося на нараді, яку провів міський голова Віктор Сапожніков зі своїми заступниками, керівниками окремих підрозділів міськвиконкому та комунальних служб міста, - інформує Нововолинська міська рада.

Начальник відділу культури Інна Левкова ознайомила учасників наради із з програмою мистецьких заходів, які проходитимуть у Нововолинську 30 квітня під назвою «Так натхненно дзвонять Великодні дзвони».

Із 14.00 години на Майдані Незалежності почне працювати виставка-ярмарок. Буде представлена торгова галерея із різноманітними подарунками та сувенірами. Також проводитимуть майстер - класи. Крім того, будуть організовані розваги для дітей: батути, чай, весела тантамареска для фотографування та аквагрим. Також розважально-ігрову програму проведе для дітей клуб “Суперкнига”.

О 16.00 годині відбудеться святковий концерт «Радість з неба ся являє, Паска красна день вітає» за участю вихованців міського палацу культури, дитячої школи мистецтв, Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості та Будинку культури селища Благодатне.

Із 18.30 на святковий концерт нововолинців та гостей запрошують митці міського палацу культури – народний аматорський естрадний оркестр (керівник Сергій Багнюк) та жіноче вокальне тріо «Лебедине крило» (керівник Інна Кравчук).

А з 20:00 до 21.00 години проходитиме вечірній святковий концерт за участю аматорських колективів та солістів-вокалістів міста. На завершення дня - святкова дискотека.

Пасхальні дні Майдан Незалежності прикрашатимуть двометрові писанки. На них оригінальний розпис – візерунки областей України. Тож усі бажаючі зможуть помилуватися цими мистецькими витворами.

Аби не виникало проблемних питань, на засіданні узгодили окремі робочі моменти.

Віктор Сапожніков акцентував увагу на подальшому упорядкуванні території міста. Він наголосив на тому, що місто має бути чистим, охайним, красивим і прибраним. Тому треба продовжити заходи з очистки доріг, узбіч, привести у належний стан прибудинкові території, ліквідувати стихійні сміттєзвалища, що залишилися після зими. А також зробити ямковий ремонт доріг, розмітку і побілку бордюр.

Також міський голова поставив завдання директору виробничого управління комунального господарства Артему Жигалюку включити святкову ілюмінацію, перевірити освітлення міста, роботу фонтанів, впорядкувати територію біля пам’ятних знаків.

У святкові дні проводитимуться й спортивні заходи. Про них повідомила начальник відділу у справах молоді та спорту Тетяна Супрунюк. Як зауважив перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський, потрібно подбати про такі заходи, щоб кожен мав чим зайнятися: чи волейболом, чи футболом, або пограти у баскетбол.Адже для цього маємо чудові спортивні майданчики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні