Відео за 50 гривень: на Харківщині хлопці зґвалтували першокласника

0
4
Відео за 50 гривень: на Харківщині хлопці зґвалтували першокласника
На Харківщині двоє восьмикласників і один учень дев’ятого класу зґвалтували 6-річного хлопчика з багатодітної сім’ї, який має вади розвитку.

Хлопчика заманили у напівзруйновану будівлю колишньої аптеки, а знущання підлітки знімали на відео, повідомляють "Факти".

Потім пропонували іншим учням у школі купити цей ролик за 50 гривень. Батьки 6-річного Вови про трагедію дізналися лише на третій день.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження, дослідили місце злочину, опитали підлітків і відпустили додому. Мовляв, поки що не мають жодних прямих доказів зґвалтування, а відео начебто теж знайти не можуть.

Крім того, мати хлопчика хоч і написала заяву до поліції, проте відмовилася від судмедекспертизи.

Мешканці Пісочина бояться пускати своїх дітей до школи, в якій навчаються ґвалтівники та вимагають чесного розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні