На Волині ліквідували штучно створене мешканцями сміттєзвалище

0
-1
На Волині ліквідували штучно створене мешканцями сміттєзвалище
У Рожищі ліквідували ще одне сміттєзвалище. 10 квітня, працівники «Дільниці благоустрою Рожищенської міської ради» прибрали сміттєзвалище в районі вулиць Кар’єрна та Пирогова.

Про це повідосляють на сайті Рожищенської міськради.

"Шкода, що всім відому істину «там, де живуть – не смітять» мешканці приватних секторів Рожища чомусь забувають. Тому й з’являються періодично стихійні сміттєзвалища, що псують санітарно-екологічний стан міста та його зовнішній вигляд", – повідомляють на сайті міськради.

Вивезли майже 15 тонн непотребу. На зазначеному об’єкті серед сміття були пластикові та скляні пляшки, пакети, ящики, рами від телевізора і, навіть унітаз.

Невтішна картина на вулицях Пирогова та Кар'єрній і з оплатою за вивіз сміття.

За словами економіста КП «Дільниці благоустрою Рожищенської міської ради» Катерини Воробей, на згаданих вулицях – 28 будинків. Однак платять за сміття, згідно з укладеним договором, лише 12.

Куди дівають побутові відходи решта 16, які не користуються послугами комунального підприємства, можна лише здогадатися.

Рожищан просять звернутися в КП «Дільниця благоустрою» за адресою: м. Рожище, вул. 1 Травня, 34 та сплатити за послугу вивозу сміття.

У випадку відмови укласти договір на вивіз сміття на порушників благоустрою буде накладена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу в розмірі від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів (від 340 до 1360 грн).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні