Луцькі медики транспортували до Києва чоловіка з відірваними пальцями

0
1
Луцькі медики транспортували до Києва чоловіка з відірваними пальцями
Луцькі медики транспортували у київську лікарню пацієнта з трьома відірваними пальцями.

Про це повідомляє Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Так, у середу, 3 квітня, бригада екстреної медичної допомоги здійснила складне перевезення важко травмованого пацієнта з центру реконструктивно-відновної хірургії та хірургії китиці Луцької міської клінічної лікарні у м. Київ.

"Складність перевезення полягала у тому, що пацієнта з діагнозом "травматична ампутація правої китиці на рівні 1-4 пальців. Субтотальна ампутація трьох пальців" потрібно було якнайшвидше транспортувати у Національний інститут хірургії та трансплантології імені О.О. Шалімова в м. Києві", – пишуть медики.

З Луцької міської клінічної лікарні, бригада екстреної медичної допомоги разом з пацієнтом виїхала о 14 годині, а вже о 19:35 хворого з приймального відділення інституту відразу доставили в операційну, де на нього чекала бригада хірургів.

Також медики додали, що у самому Києві, бригада затратила на доїзд 50 хвилин часу, оскільки в години пік не було можливості проїхати дорогою з вісьмома смугами руху.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні