У Жидичині почали реставрацію храмового комплексу. ФОТО

0
5
У Жидичині почали реставрацію храмового комплексу. ФОТО
У Жидичині почали реставрацію храмового комплексу.

Почали оновлювати доріжку, яка веде до Свято-Миколаївський храму. Про це у Фейсбуці повідомив архімандрит Константин Марченко.

"Продовжуємо інтенсивну підготовку до Великодня. Звичайно, що в першу чергу великопісними богослужіннями готуємо власні душі. Але хочеться і зовнішнього преображення. Розпочинаємо з маленького. Вже незабаром жидичани та гості древнього Миколаївського храму зможуть йти на службу Божу новою стежиною з бруківки. Власне нею розпочинаємо поетапну реставрацію цілого храмового комплексу Жидичина", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Волинська ОДА передала у постійне безоплатне користування храм та дзвіницю релігійній громаді Святителя Миколая Чудотворця ПЦУ села Жидичин Ківерцівського району.

23 лютого у селі Жидичин Ківерцівського району місцевий священик УПЦ МП, протоієрей Володимир Гелета стріляв з рушниці по активістах, які організували цілодобове чергування біля храму.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні