В районах на Волині ремонтуватимуть дороги

0
3
В районах на Волині ремонтуватимуть дороги
На Волині ремонтуватимуть дороги загального користування у Турійському, Старовижівському, Ратнівському та Любомльському районах.

Про це інформує ІА "Волинські новини".

Послуги з поточного дрібного ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення Турійського, Старовижівського, Ратнівського та Любомльського районів оцінили у 20,828993 млн грн.

Відкриті торги через систему публічних закупівель Prozorro оголосив департамент регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації.

Тендерні пропозиції прийматимуть до 4, 13 та 15 квітня. Аукціони, своєю чергою, розпочнуться 5 квітня та 20–21 травня.

Вартість дрібного ремонту шляхів Турійського району вартуватиме 3,813702 млн грн. Там планують відремонтувати 10200 кв. м дорожнього одягу та покриття.

Ремонт 1066 кв. м доріг Старовижівського району коштуватиме 5,295067 млн грн.

Відновлення 11040 кв. м шляхів у Ратнівському районі оцінили у 6,273687 млн грн.

Натомість вартість дрібного ремонту доріг Любомльського району, де мають відремонтувати 7439 кв. м, становитиме 5,446538 млн грн.

Дрібний ремонт включатиме профілювання та покращених ґрунтових і щебеневих доріг, планування узбіч, улаштування вирівнюючих шарів із щебенево-піщаної суміші, ущільнення асфальтобетонного шару тощо.

Відповідні ремонти в районах здійснюватимуть до кінця поточного року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні