У Луцькому зоопарку після зимової сплячки пробудилися ведмеді. ВІДЕО

0
13
У Луцькому зоопарку після зимової сплячки пробудилися ведмеді. ВІДЕО
У Луцькому зоопарку після зимової сплячки прокинулися ведмеді.

Про це йдеться у сюжеті "Суспільного Волині".

Директорка зоопарку Людмила Денисенко разом із годувальником спостерігають за поведінкою бурих ведмедів – 25-річної Маші та 23-річного Потапа.

Пара хижаків вперше цьогоріч вийшли на вулицю. Спали ведмеді з листопада минулого року. Третій рік поспіль після реконструкції зоопарку звірі зимують у барлозі під землею, каже директорка звіринцю.

У сусідньому вольєрі гріються троє ведмежат Маші та Потапича. Поки що безіменні дві самиці та самець. Вони ж у зимову сплячку ще не впадають, бо малі.

Після зимової сплячки, каже доглядальник, ведмеді втратили вагу. Тепер посилено харчуватимуться. Цими днями у Луцькому звіринці чекають на пробудження від зимової сплячки ще одного хижака. Прокинутися має Єнотовидний собака. Він у сплячці теж від осені.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні