На Волині злодії розбирали залізничні колії, крадучи деталі

0
0
На Волині злодії розбирали залізничні колії, крадучи деталі
Двоє злодіїв у Ковельському районі розбирали залізничні колії, крадучи деталі. Загальна сума завданих збитків склала майже 31 тисячу гривень.

Про це йдеться у вироку Ковелського міськрайонного суду Волинської області від 1 лютого, пише ІА "Волинські новини".

Під час судового засідання вдалося встановити, що з початку вересня до жовтня 2018 року двоє чоловіків за попередньою змовою демонтовували верхню будову колії та викрадали металеві накладки, костилі та болти у Ковельському районі. Зокрема, було зафіксовано сім випадків крадіжок, а загальна сума збитків склала майже 31 тисячу гривень.

Між кожним з обвинувачених та представником потерпілого укладено угоду про примирення, відповідно до якої вони визнали свою вину, а також відшкодовували завдані збитки.

Отож, суд затвердив угоду та призначив одному з обвинувачених покарання у виді обмеження волі на строк 1 (один) рік, інший обвинувачений отримав умовне покарання терміном на два роки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні