Злодію-рецидивісту дали «умовний» термін за нелегальний пункт прийому металобрухту

1
-3
Злодію-рецидивісту дали «умовний» термін за нелегальний пункт прийому металобрухту
Волинянин, який має непогашену судимість за числені крадіжки, попався на організації незаконного пункту скупки металів. Проте відбувся "умовним" рішенням.

Такий вирок винесла суддя Шацького районного суду Наталія Жевнєрова 15 січня.

У справі йдеться, що зловмисник - родом із с. Скиби Любомльського району. Чоловік ніде офіційно не працює. Раніше - неодноразово судимий, останній раз засуджений у 2012 році за квартирні крадіжки та викрадення автомобіля. На час вчинення нового злочину судимість не була знята та не погашена у встановленому законом порядку.

Тим часом у 2018 році цей чоловік у себе вдома організував незаконний пункт прийому, схову та збуту металобрухту, обладнавши його механічною металевою вагою без маркувальних позначень та металевим контейнером.

Протягом вересня-жовтня він незаконно скуповував брухт кольорових та чорних металів від жителів Любомльського району, з метою подальшого перепродажу.

Під час обшуку, який провели 12 жовтня, виявили вироби з чорного металу, частина з яких непридана для прямого використання, загальною вагою 181 кг, а також непридатні для прямого використання вироби з кольорових металів вагою 78 кг.

Зловмисника судили за ч. 1 ст. 213 КК України (порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом).

Проте під час досудового розслідування 31 жовтня 2018 року він уклав угоду про визнання винуватості із прокурором.

Згідно з цією угодою, повністю визнав себе винним. також в угоді було домовлено про покарання у вигляді одного року обмеження волі з іспитовим строком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
-і ту забрали!(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні