У Білорусі винесли смертний вирок вбивці

1
-3
У Білорусі винесли смертний вирок вбивці
Суд у Білорусі засудив до страти чоловіка, обвинуваченого в подвійному вбивстві з особливою жорстокістю/

Про це повідомляє прес-служба Могильовського обласного суду Білорусі, - пише Еспресо.

"Вироком суду обвинуваченого визнано винним в умисному протиправному позбавленні життя іншої людини (вбивство двох осіб, вчинене з особливою жорстокістю, йому призначено виняткова міра покарання - смертна кара - розстріл", - говориться в прес-службі.

Установлено, що обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, під час сварки після спільного розпиття спиртних напоїв побив випадкових знайомих дівчат.

Ті закрилися в ванній кімнаті, намагаючись урятуватися, але чоловік, озброївшись молотком і ножами, увірвався в ванну кімнату. Після цього, він завдав одній дівчині не менше 77 ударів молотком, ножем і руками по різним частинам тіла, з них не менше 48 ударів молотком по голові.

Другий дівчині - не менше 16 ударів ножем і руками по різним частинам тіла, з них не менше двох ударів ножем у шию та голову.

У результаті потерпілі померли на місці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно!!! Немає чого таких виродків утримувати за гроші платників податків!! Давно пора повернути смертну кару в Україну. Тільки з нашою системою правосуддя спочатку стратять двох невинних, а тільки з третьої спроби-справжнього вбивцю.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні