У травматологічному відділенні лікарні на Волині зробили ремонт. ФОТО

0
2
У травматологічному відділенні лікарні на Волині зробили ремонт. ФОТО
У Ковельському МТМО у четвер, 10 січня, відкрили адміністративну частину травматологічного відділення після ремонту.

Про це йдеться на на сайті Ковельської міської ради.

Як розповів головний лікар Олег Самчук, вперше медичний заклад отримав фінансування на це з державного бюджету — 500 тисяч гривень. Половину грошей пішло на ремонт хірургії, іншу спрямували на травматологічне відділення.

Аби виконати роботи тут в повному обсязі, таку ж суму було додано з міського бюджету та використано кошти МТМО.

Міський голова Олег Кіндер привітав колектив з новорічно-різдвяними святами. Він зауважив: “Приємно, що так починається рік, що такі зміни відбуваються в медичному закладі. І традиція зустрічей з подібних приводів, сподіваюсь, матиме продовження надалі”.

Олег Олексійович відзначив, що якість робіт постійно поліпшується. І щоразу у лікарні уміють здивувати новими цікавими рішеннями. І ця частина травматології не виключення.

Завідуючий відділенням Ігор Рибак провів екскурсію і показав, що на сьогодні вдалось зробити. А це — дві палати для хворих. Там уже встановлено зручні меблі, телевізори. Одна з них має власний санвузол з душовою кабіною.

Крім того, по-новому тепер виглядають кабінети медперсоналу, ординаторська, коридор.

Старша медична сестра Тетяна Лайтар розповідає, що і колектив теж долучився до важливої справи: “Власними силами провели демонтаж. Хороша працювала тут бригада будівельників. Задоволені їх професійним підходом. Все ми робили з душею, аби пацієнтам було у нас було затишно, по-домашньому комфортно і це сприяло їх швидшому одужанню”.

Головний лікар Олег Самчук проанонсував, що наступною урочистою подією у закладі стане відкриття кабінету МРТ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні