--> Журналісти, політики і чиновники про премії у Луцькій міськраді | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Журналісти, політики і чиновники про премії у Луцькій міськраді

2
0
Журналісти, політики і чиновники про премії у Луцькій міськраді
У прямому ефірі «12 каналу» обговорять надбавки до зарплат луцьких посадовців.

Нагадаємо, в.о. Луцького міського голови Григорій Пустовіт підписав розпорядження про преміювання працівників Луцькради за грудень 2018 року.

Згідно з документом, радник міського голови Ігор Поліщук отримає 230 % посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування, надбавки за вислугу років та інших доплат і надбавок. Цікаво, що перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад отримає майже втричі менше надбавку – лише 80% посадового окладу.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Він не несе жодної відповідальності», – Шиба про надбавку до зарплати Поліщука

«Премії мерії Луцька сягнули 230%! Чи заслуговують міські чиновники на такі новорічні подарунки? Дивіться у прямому ефірі о 19:00 обговорення у студії «12 каналу» за участі політиків, громадських діячів, журналістів та представників міської влади», – йдеться на сайті каналу у Фейсбуці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно відомо,що Пустовіт_підстилка Палиці і тому такі захмарні премії виписує Поліщуку,який крім ложки,ручки і хуя,більше нічого в руках не тримав.
Відповісти
Що Ви хочете? Пустовіт сам причетний до протизаконного збагачення. Його декларація про доходи і самі фактичні доходи є доказом. А поліція бездіяльна.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні